Det er så utrolig mange koselige steder å spise i København, og av og til kan det være veldig vanskelig å bestemme seg for hvor en skal gå. Men dette stedet er et must! 42 RAW ligger i Pilestræde 32, her finner du et stort utvalg av sunne, freshe, kreative matretter og de beste juicene og milkshakene du kan tenke deg.

 

 

SKULLE ØNSKE JEG KUNNE SPISE FROKOSTEN MIN HER HVER ENESTE DAG 

Jeg elsker steder som dette, hvor de har fokus på sunn og god mat som er godt for kropp og sjel. Hvor de serverer maten i sin mest naturlige tilstand, uberørt av raffinert sukker, meieriprodukter og konserveringsmiddel. Ren mat for en ren og sunn kropp.

 

 

 

Det kan være greit å forberede seg på at det er mye folk på et sted som dette, så om du må vente litt på et bord er det absolutt verdt det. Vi var heldige og fikk plass i vinduskarmen med en gang vi kom – favorittstedet, å titte ut på livet mens man spiser og hygger seg.

 

 

Ikke lett å velge ut et måltid når det er så mye godt på menyen, men vi gikk for en brunch tallerken og pannekake som vi delte. Jeg valgte økologisk PARIS juice med jordbær, eple og ingefær, mens Eskil gikk for en jordbær milkshake. Her blir det definitivt flere besøk, har satt meg et mål om å spise meg gjennom hele menyen ;)

 

THANK YOU FOR A GREAT MEAL IN THIS COZY CORNER, I`LL BE BACK