Jeg har lenge drømt om min egen lille oase, et sted hvor jeg kan sette meg ned og drømme meg bort. I vår tok vi endelig grep og pusset opp terrassen. Det er begrenset hvor mye vi får gjort på 9 kvm, men vi må si oss storfornøyd med det vi har fått til.

Masse grønne planter og bambus som minner om jungelen, lavendel som gir deilig duft og et hint av middelhavet, oliventreet tar oss til Italia og lys lenker som gir en ekstra koselig stemning på kveldstid.

HER NYTES DEILIGE FROKOSTER OM MORGENEN 

I kveld blir det restetapas her ute , vi må få tømt kjøleskapet for mat. I morgen drar vi nemlig på tur, men hvor vi drar vet vi ikke sikkert enda. Det er det som er så fint med ferie.

Men jeg kan si såpass at vi blir borte noen dager, bilen er fullpakket med både telt og sovepose, og jeg som aldri har sovet i telt før (med unntak om èn natt i hagen til mormor for 12 år siden). Dette kan bli spennende!