Long time, no see.

Etter en travel vår nyter jeg deilige dager i solfylte Spania, og jeg har kun ett mål med disse to ukene; HVILEPULS.

Har dere noen gang satt dere ned og tenkt over hva kroppen gjør for deg, hver eneste dag. Den jobber konstant for at du skal ha det best mulig. Selv når du sover jobber den som bare det for at du skal bli klar for en ny dag.

Men har du noen gang tenkt over, hva gjør du for kroppen?

Her nede skal jeg gi kroppen min den pleien den trenger. Glemme klokken. Stresse ned, senke skuldrene, og bare gjøre akkurat det jeg vil, når jeg vil. Stå opp tidlig, starte morgenen med en deilig powerwalk, nyte solen, sjøen og det beste av alt, familien.

Dagens lille tips fra meg; sett deg ned og lytt til kroppen, det er tross alt den som skal følge deg gjennom hele livet.